Informatie voor alle deelnemers 2020

Beste spion,

Je bent erbij! Leuk dat je je hebt opgegeven voor de ‘Mission

Impossible’!  Bedankt voor je aanmelding,

we hebben je hulp hard nodig om de code te kraken.

 

Dinsdag 18 augustus 9.30 uur

De week begint zoals vertrouwd met een openingsact! Deze act kun je volgen via een link die je ‘s  ochtends ontvangt in je mailbox. In dit filmpje krijg je ook de opdrachten voor de dagen erna van mr. Impossible.  Verder zit er in dit bericht een poster die je moet printen. Hang deze voor 15.30 uur op een originele manier voor de raam, in de tuin, aan de brievenbus of … zodat voorbijgangers kunnen zien dat er op dat adres wordt gewerkt aan de  missies en het kraken van de geheime code. Natuurlijk keert mr. Impossible een mooie beloning uit aan de meest opvallende uitvoering!

Woensdag, donderdag en vrijdag 9.30 uur

Deze ochtenden ontvang je een mail van mr. Impossible waarin je de missie van die dag krijgt. Uiteraard blijven deze challenges nog geheim!

Op dinsdag, woensdag en donderdag stuur je voor 15.30 uur een foto naar mr. Impossible van je eindresultaat van die dag. Als het resultaat wordt goed gekeurd, krijg je het adres van een geheime locatie. Daar verwacht hij je dan tussen 16.00 en 17.00 uur en ontvang je een deel van de code. Die heb je nodig om op vrijdag de hele code te kunnen kraken!

Vrijdag 21 augustus 13.00 uur

Als je de code hebt gekraakt, mail je deze voor 13.00 uur aan mr. Impossible. Blijkt dat je de code goed hebt, ontvang je de laatste uitnodiging van deze week in je mailbox.

Op dit tijdstip worden ook de prijswinnaars bekend gemaakt van de dagopdrachten en missies van de hele week! Let op: in de kluis zitten gave prijzen om te verdelen! Deze komt mr. Impossible hoogstpersoonlijk bij de winnaars thuis overhandigen.

Nog een klusje vooraf…

In het vorige bericht van de ‘Mission Impossible’ stond al dat je zelf bepaalt met wie je de missies uit gaat voeren. Alles mag maar om te voorkomen dat mr. Impossible zenuwachtig wordt van alle spionnen, hoort hij wel graag wie zich achter een mailadres verschuilen. De eerste klus is om voor 1 augustus per mail te laten weten met hoeveel spionnen je meedoet op dat mailadres. Dat mag dus een gezinslid zijn, buren, vriendjes of vriendinnetjes, neefje of nichtje, opa of oma,…. Jij moet wel in Liempde wonen en niet ouder zijn dan 13 jaar. Als je wordt geholpen door een jonger zusje of een neefje uit Boxtel dan is dat dit jaar mogelijk. Geef in de mail ook de teamnaam van je spionnenteam door!

Mr. Impossible en zijn crew kijken er naar uit om te starten met de ‘Mission Impossible’. Helpen jullie mee om de missie te laten slagen? Voor nu een fijne vakantie, rust goed uit zodat je dinsdag de 18e fit aan de opdrachten kunt beginnen!

See you, groeten,

Mr. Impossible en crew JVW