Steun ons

De stichting JeugdVakantieWeek Liempde draait volledig op jouw hulp, onze sponsors en de vele vrijwilligers die er alles aan doen om samen met de deelnemers een leuke week met mooie herinneringen te maken.

5 manieren om ons te helpen:

  1. Doe mee aan onze loterij en koop onze loten in grote aantallen. Voor 1 euro ontvang je 1 lot. Bij de ingang van ons JVW terrein staan we ook hiervoor graag voor je klaar. Op de vrijdag zal de loterij plaatsvinden onder het toeziend oog van onze eigen notaris.
  2. Heb je iets waardevols om onze loterij prijzenkast verder op te fleuren? Laat het ons weten, breng het langs of de JVW loterij express haalt het in Liempde zelfs graag voor je op.
  3. Word sponsor en krijg een vermelding op onze website en extra aandacht door een speciale social media post tijdens de vakantieweek. Deze kanalen worden vooral in de vakantieweek erg goed bezocht, ook via de lokale en regionale pers. Meld je hiervoor aan bij de sponsor commissie via maarten@jvwliempde.nl
  4. Heb je een andere gulle donatie voor de JVW beschikbaar?

Maar ook vanuit je luie stoel kun je ons helpen door een donatie aan de steunactie. De opbrengsten gaan 100% rechtstreeks naar de JVW.

Namens alle jeugd: BEDANKT!