Ahoy

Leuk dat je ook met ons in zee gaat!

Met jouw hulp kunnen we ons gezamenlijke doel bereiken en alle kinderen, Piraten, zich als een vis in het water laten voelen. Samen zorgen we voor mooie herinneringen en gave verhalen. Daar doen we het voor.

Je ontvangt een automatische mail met een bevestiging van je inschrijving als vrijwilliger.

Contact

Voor inlichtingen en informatie rondom de inschrijving kun je contact opnemen met roos@jvwliempde.nl of 06-46109715

Steun ons

De stichting JeugdVakantieWeek Liempde draait volledig op jouw hulp, onze sponsors en de vele vrijwilligers die er alles aan doen om samen met de Piraten een leuke week met mooie herinneringen te maken.

5 manieren om onze Piraten extra wind in de zeilen te geven:

  1. Doe mee aan onze loterij en koop onze loten in grote aantallen met geld of oranje muntjes. Voor 5 OLG muntjes of 50 eurocent ontvang je 1 lot. Bij de ingang van onze JVW zee staan we ook hiervoor graag voor je klaar. Op de vrijdag zal de loterij plaatsvinden onder het toeziend oog van onze eigen notaris Captain Hook.
  2. Heb je iets waardevols om onze loterij prijzenkast verder op te fleuren? Laat het ons weten, breng het langs of de JVW loterij express haalt het in Liempde zelfs graag voor je op.
  3. Word sponsor en krijg een vermelding op onze website en extra aandacht door een speciale social media post tijdens de vakantieweek. Deze kanalen worden vooral in de vakantieweek erg goed bezocht, ook via de lokale en regionale pers. Meld je hiervoor aan bij de sponsor commissie via haico@jvwliempde.nl
  4. Heb je een andere gulle donatie voor de JVW beschikbaar?

Maar ook vanuit je luie stoel kun je ons helpen door een donatie aan de steunactie. De opbrengsten gaan 100% rechtstreeks naar de JVW. Klik op de steunactie en je kunt direct aangeven hoeveel je wil doneren.

Dank namens alle Piraten, ahoy!