Donderdag 2 september

16:30 – nog even geduld

We zijn bezig met het dagverslag…

14:00 – Rollen omgedraaid

Het middagprogramma is aangebroken en we draaien de rollen even om. De jongsten pakken de hamers weer gretig vast, terwijl de oudsten zich gaan ontfermen in een fraai potje zeskamp.

12:30 – Tijd voor een hapje

Ook in het bouwdorp is de decoratiefase bij sommige aangebroken, waarbij er zelfs gedacht wordt aan het ophangen van een OpLiemtGemunt sponsorvlag. En de schone was hangen we ook lekker buiten. Later maken we tijd voor nog meer leuke foto’s.

11:00 – Zeskamp

Ook deze ochtend schijnt het zonnetje, is iedereen vol goede energie en gezonde spanning. Vandaag staat ook het zeskamp op de agenda en is inmiddels in volle gang. Zwemkleding aan, handdoek en warme kleren in de tas. Klaar voor veel spelplezier en fanatisme.

   

 10:00 – Freeks avonturen

Ook deze ochtend heeft Freek ons gevonden en deelt hij de mooiste verhalen en gaafste avonturen met ons. Klik op de foto of hier om middels video een idee te krijgen van de toeters en bellen. Ook worden de jarigen weer in het zonnetje en de kruiwagen gezet. En natuurlijk doen starten we ook met de dagelijkse jungledans om ook de timmerspieren op te warmen. De sfeer zit er weer lekker in!

Foto’s donderdag