Dinsdag 31 augustus

16:30 – Wow, wow, wow

Wow, wow, wow, wat was het vandaag een gave dag. Vele Rangers hebben gigantisch gave nieuwe ervaringen opgedaan en grenzen verlegd die ze zich lang positief zullen herinneren. Denk aan het voor de eerste keer vasthouden van een echte slang. Of voor de eerste keer die echte hamer, zaag en spijker mogen gebruiken, in plaats van die kindervariant van plastic. Samen in een groep muziek maken is ook gewoon leuk en het bosspel ook tof.  Dit alles en nog veel meer met heerlijk weer en zonnestralen maakte het een prachtige dag! We zijn benieuwd met welke verhalen de Rangers thuis kwamen vandaag en kijken uit naar morgen.

    

14:00 – Zijn we weer

Na de lunch gaan we met gevulde maag en goede zin door naar het middagprogramma. Zojuist zijn de laatste instructies gegeven en hierna zagen we alle Rangers als een dolle rennen naar het bouwdorp en de spellen. Tof!

12:30 – Even wat eten

We hebben deze ochtend een bruisende start gemaakt en het is prachtig om de blijdschap van onze Rangers in de ogen te zien. Sommige groepen Rangers timmeren er lustig op los in ons bouwdorp en voelen zich de koning te rijk, anderen spelen spellen of maken muziek en hebben plezier . Vanmiddag draaien we de groepen en rollen om en hopelijk houden we dit heerlijke timmerweer met brede lach nog lekker lang vast.

     

10:00 uur – Henrike, bedankt!

Henrike helpt al vanaf het begin van de JVW als vrijwilliger mee aan het maken van mooie herinneringen voor onze Rangers, Dit is haar laatste jaar en zodoende onder luid applaus in het zonnetje gezet. Henrike, Bedankt!

9:45 uur – Aankomst van onze junglemaster Vonk

Met dikke rook, muziek, dans en de aankomst van onze eigen jungle Freek Vonk is JVW’21 een feit…

9:00 uur – Daar gaan we dan!

Vanaf deze plek treffen jullie vandaag het jungleverslag van de dag. De pallets staan klaar, het jeugdbestuur treft haar laatste voorbereidingen en de ingang tot onze jungle is opgetuigd. Om 9:15 uur staat alles spik en span klaar om iedereen te ontvangen.

Foto’s dinsdag